(811)

Konsten att städa

ljudbok och e-bok


FINN LYCKAN I ETT STÄDAT HEM

Lär dig de enkla stegen till en enda lyckad städning som kommer att förändra ditt liv för alltid.

KONSTEN ATT STÄDA är en inspirerande och praktisk guide till hur vi skapar harmoni i våra liv genom att ta kontroll över de saker vi omger oss med.

Börja städa för att lära känna dig själv och uppskatta dina ägodelar.

MARIE KONDO har utnämnts till en av världens mest inflytelserika personer. Hennes insiktsfulla och uppmuntrande städfilosofi har hjälpt miljoner människor över hela världen att finna glädje och tillfredsställelse. Ett städat hem är det första naturliga steget till ett framgångsrikt liv.

”Marie Kondo lägger fram sitt städmanifest som en zenläromästare.” – The New York Times



4.0

811 recensioner

Lena

2024-01-24

Har verkligen inspirerat mig till att ta tag i det svåra med att rensa! Vissa saker kan kännas lite flummiga men det kan man ju hoppa över. Det väsentliga är ju att komma över tröskeln när det gäller att rensa.

Freja

2024-01-02

Om städning, spara det som ger lycka. Tacka och kasta resten. Gå igenom hemmet kategori per kategori. Inspirerande!

Freddi

2023-12-28

Ganska muppig bok till och från. Författaren berättar gärna anekdoter där hon hånar sina klienter för hur tokigt de tänkt och gjort innan hon kom in i deras hem som en räddande ängel. Intressant också att hon uppmanar läsaren att ha kvinnliga kläder. Hon skriver att hon rodnar när hon berättar att hon har en t-shirt med en tecknad figur på. Hon vill ha kvar den för att hon tycker om den. Men den är ju okvinnlig och hennes väninnor tycker att hon ska kasta den! Vad är detta?! 😀🫨 I övrigt var det en hel del bra tips och uppläsaren är inlevelsefull och engagerad. Därför får boken 4 stjärnor av mig trots allt.