(281)

Konsten att lyssna : vägen till större tillit och bättre relationer

ljudbok och e-bok


Vi behöver bli bättre på att lyssna. När vi verkligen lyssnar på varandra så skapar vi tillitsfulla relationer med ökad trygghet och färre konflikter. Lyssnar vi på oss själva blir vi tydliga, äkta och hittar vår rätta plats i livet. Konsten att lyssna är lättillgänglig, hoppfull, klok och ger verktyg för att lösa upp knutar mellan människor. När du lyssnar med full närvaro och vill väl, så klarnar tankarna hos den du lyssnar på och personen blir klokare. Du som lyssnar får tillgång till nya perspektiv, ökad tillit och närhet vilket leder till att även du blir klokare. För varje person som blir klokare blir världen bättre.

Annika Telléus lyssnade under många år på kunder och medarbetare över hela världen för HMs räkning. Hon är idag en uppskattad och efterfrågad kurs och workshopledare i ledarskap, kommunikation, presentationsteknik och konsten att lyssna. 2019 blev hon framröstad till en av Sveriges 100 mest populära föreläsare.


Uppläsare: Maria Lyckow
Längd:

4.1

281 recensioner

Patrik

2023-04-16

Många tänkvärdheter, bra repetition av annan visdom med vissa komplement av eget slutsatsande från författaren. Snudd på fem stjärnor, ännu mer egen reflektion hade gjort att boken nått upp.

Annamaddesarndal17

2023-03-27

Mycket bra, kloka råd, enkla. Denna bok kommer jag att återvända till.

Victor

2023-01-26

Tänkvärd