(791)

Konsten att bevara en hemlighet

ljudbok och e-bok


Ibland krÀvs det en hemlighet för att föra en familj samman

Lauren lever ett till synes perfekt liv med sin familj – om det inte vore för att dottern Mack plötsligt har förvandlats frĂ„n ett kĂ€rleksfullt barn till en tjurig tonĂ„ring.

Jenna vill inget hellre Àn att bilda familj. Men hur hon och hennes man Àn försöker blir hon inte gravid, och trots att hennes hjÀrta hÄller pÄ att brista tvingar hon sig att hÄlla sin leende fasad uppe.

Nancy vet att hon inte har varit den bÀsta mamman till sina tvÄ döttrar. Men hur ska hon nÄgonsin kunna förklara för dem varför?

NĂ€r livet förĂ€ndras pĂ„ ett ögonblick förs tre generationer av kvinnor samman för att tillbringa sommaren pĂ„ den idylliska ön Martha’s Vineyard. Nu mĂ„ste de lĂ€ra sig att vara en familj igen – och kanske Ă€r det hemligheterna som splittrat dem som nu kan förena dem igen?

***

Den bÀstsÀljande författaren Sarah Morgan Àr tillbaka med en varm berÀttelse om vÀnskap, systerskap, kÀrlek och mörka familjehemligheter.


UpplÀsare: Jenny Lindberg
LĂ€ngd:

4.1

791 recensioner

Åsa

2023-03-01

JĂ€ttemysig bok

Mariette

2023-02-17

VĂ€ldigt mysig

Roselini

2022-01-16

Det hÀr var den bÀsta och mest givande boken jag lÀst av Sarah Morgan. SÄ intressanta karaktÀrer och levnadsöden. Att se pÄ saker och ting frÄn olika hÄll. Det gÄr att förÀndra saker och ting som man alltid har gjort pÄ ett bestÀmt sÀtt. Gammal kÀrlek rostar aldrig. Det gÀller att ha alla sinnen öppna och leva i nuet.