(254)

Kom i min famn

ljudbok och e-bok


Psykologiskt drama med familjerelationer i centrum

Hur skulle du reagera om du en dag kontaktades av en frÀmling som avslöjar nÄgot som fÄr hela din vÀrld att vÀndas upp och ner? Det Àr vad som hÀnder Thomas, en gift man med en fyraÄrig dotter, en man som prioriterar familjen och sÀtter en Àra i att vara en god mÀnniska. Samtalsterapeuten Simone Boman fÄr ett uppdrag pÄ företaget dÀr Thomas arbetar och vinner snart hans förtroende. Allteftersom de kommer varandra nÀrmare fÄr hon svÄrt att hÄlla den professionella distansen, samtidigt som hon brottas med sina egna demoner. Snart finner hon sig indragen i nÄgot mycket större och mörkare Àn hon nÄgonsin kunnat förutse.

"Med sin nya bok Àr svenskan den mest omtalade i Europa. De försvunna Àr en psykologisk spÀnningsroman som fÄtt enormt fina recensioner."

- AFTONBLADET OM DE FÖRSVUNNA

***

Caroline Eriksson har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade i drygt tio Är innan hon bestÀmde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. Hennes första roman DjÀvulen hjÀlpte mig nominerades till Stora Ljudbokspriset 2014 och De försvunna, som utkom 2015, blev en omedelbar internationell succé och sÄldes till 27 lÀnder. Caroline Àr född 1976 och bor i StockholmsomrÄdet med sin man och tvÄ barn. Kom i min famn Àr hennes femte roman och den första delen i en ny serie om samtalsterapeuten Simone Boman i genren Family Noir.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

3.6

254 recensioner

MML

2024-04-15

Hyfsad

Anonym

2023-06-27

Andlöst spÀnnande. Gunilla Leining Àr en fantastisk upplÀsare!

fanny

2022-03-10

Lite lÄngdragen i början och mitten, men slutet var överraskande bra!