(18)

Knarkfabriken

ljudbok


En dag upptÀcker Sigurd, en pensionerad IT specialist, numera hacker pÄ heltid, att grannens make har blivit klonad. Dessutom tvingas hans fru koka knark i köket Ät en mexikansk knarkkartell. Sigurd tar sig an fallet. Sedan ber Sigurds gamle vÀn Bengan om en tjÀnst; att hacka ett ryskt nÀtverk. Och plötsligt har Sigurd bÄde SÀpo, polisen och den mexikanska maffian efter sig. Det visar sig att filerna Sigurd hackat innehÄller eldfÀngt material. Det finns hemligheter som ingen vill ska sippra upp till ytan. Dokument som kan rasera det politiska systemet och delar av nÀringslivet. Kunskap som SÀpo Àr villiga att döda för att dölja. Knarkpengar, attackhundar och Döden krÄnglar till allt Àn mer, men Sigurd mobiliserar sina resurser. Det finns nÀmligen inget farligare Àn en uttrÄkad pensionÀr med ett tangentbord.

Knarkfabriken Àr en galet spÀnnande och absurd deckarkomedi som fÄr dig att bÄde gapskratta och bita pÄ naglarna. Ibland samtidigt. Detta Àr den första boken i serien "Luthagen Blues", som handlar om Sigurd och hans vÀnner.


UpplÀsare: Per Wasberg
LĂ€ngd:

3.2

18 recensioner

Frida

2023-03-15

Rolig bok! Höll en bra pace genom hela boken. Man visste inte riktigt vad som skulle hÀnda hÀrnÀst eller hur den skulle sluta. En lagom, lÀttlÀst, rolig bok. UpplÀsaren va vÀl sÄdÀr, men han passade ÀndÄ Sigurd?!

Anonym

2023-02-02

SmÄrolig men lite virrig

Karl

2022-05-20

Njae för mej