(149)

Klostret

ljudbok och e-bok


Elsa, Zelal, Malin, Sara, Linda, Julia och Nadia Àr illa ute. De har förts bort mot sin vilja och dumpats pÄ en motorvÀg mitt ute i ingenstans. De har inga klÀder och inga skor och nÀr de inte trodde att det kunde bli vÀrre sÄ börjar det snöa. Just som vÀnnerna börjar förlora hoppet hittar de en förfallen bod dÀr de kan ta skydd för natten. Dagen dÀrpÄ snubblar de över en övergiven by och bestÀmmer sig för att stanna ett par dagar för att ÄterhÀmta sig. Men snart börjar de se smÄ tecken som tyder pÄ att den lilla byn kanske inte Àr övergiven trots allt, och snart överraskas de av fyra Àldre nunnor som bor i ett kloster i nÀrheten. Men Àr ett kloster rÀtta platsen för sju kriminella ungdomar?

Klostret Àr den femte delen i den postapokalyptiska serien Straffet.

Tony Elgenstierna, född 1964, Àr en svensk författare, lÀrare och före detta journalist. Sedan han debuterade som författare 2006 har han skrivit bÄde skönlitterÀra och facklitterÀra böcker. Tony Àr ett stort fan av science fiction och nÀr han inte skriver tillbringar han tid ute i naturen.



3.9

149 recensioner

Linda

2021-07-05

Älskade straffet serien. JĂ€tte roligt att det mesta utspelar sig i min hemstad Uppsala. Man kĂ€nner igen sig sĂ„ mkt. Hoppas att det kommer fler delar.

Andreas

2021-06-24

De förra böckerna va bÀttre. Men fortfarande lÀsvÀrt!

Nora

2021-01-19

Åh lĂ€ngtar till nĂ€sta!!