(17)

Klart - Bli Superstrukturerad på 31 dagar

e-bok


"Det är bara för mycket nu", "övertid", "högar som växer" … Ja, det finns många sätt att beskriva den stundtals kaotiska tillvaro många av oss lever i på våra arbeten. Men: det går att göra någonting åt det. Genom en bättre struktur går arbetet lättare och vi får mer tid över till det som är viktigt, för oss själva och för våra verksamheter.

Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar är ett träningsprogram för dig som vill skapa en smidigare vardag på jobbet. Användbara tips och råd blandas med konkreta övningar där struktören David Stiernholm lär ut hur du kan bli mer strukturerad genom att Organisera, Fokusera och Automatisera. Boken ger dig verktyg, tankesätt, metoder och rutiner som gör dig effektivare, flexiblare och – faktiskt – lyckligare!

David Stiernholm

David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto är: allting kan göras enklare!

David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfasen. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma.