(66)

Karins hemlighet

ljudbok


I samma veva som Hanna och Victor får sitt tredje missfall och hela deras värld vänds upp och ner anländer ett mejl till polisen i Enköping. Det får ingen prioritet utan skickas vidare till den pensionerade kommissarien Bertil Ljung, numera sambo med Ewa som bor i prästgårdens flygelbyggnad.

I mejlet ställer en man frågan om han kan vara bror till Karin som äger ett barnhem han har kontakt med i Chennai. Bertil och Ewa ställs inför ett dilemma, och frågorna hopar sig. Är det en bedragare? Är han ute efter Karins förmögenhet? Varför skrev han till polisen?

Ewa och Bertil väljer att inte berätta för Karin om mejlet, istället vänder de sig till Hanna som just ska börja sin adoptionsutredning. När hon och Victor besöker barnhemmet i Indien träffar de den möjliga brodern. Talar han sanning? Hur ska de kunna veta utan att blanda in Karin? Och får Hanna och Victor adoptera barnet de drömmer om?

"Karins hemlighet" är den tredje delen om Karin och hennes prästgård. Det är ett känslomässigt äventyr som blandar härliga miljöer med en medryckande handling. Med humor, värme och vardagsrealism är det en charmig läsning att dyka ner i.


Uppläsare: Veronica Kurba
Längd:

4.0

66 recensioner

Annbritt

2023-04-19

Bra bok som belyser dubbelmoralen på ett intressant sätt. Hur lätt det är att döma vad människor i generationen innan gjorde för att sedan själv utnyttja de fattiga för att en har rikedom o makt.