(16)

Kapitel 6 Reiki & Kristall djupgående multidimensionell healing: Stjärnsjälar

ljudbok


Meditera med stjärnorna, stjärnsjälar, starseeds! Guidas av stjärnornas kraft och njut av universell visdom i denna unika meditationsbok! Populära meditationsläraren, författaren, astrologen, Youtubeprofilen, lightworker och shamanen Tanja Dyredand guidar dig med sin varsamma helande stämma.

Här i kapitel 6 får du njuta av en guidad reiki- och kristall session med djup kontakt med femte och tolfte dimensionen. Här via gyllene Atlantis, Andromeda, Sirius, Lemurian, Mintaka och Plejaderna till ett helande inre tempel. Kristall- och Reiki-energin som är oberoende av tid, plats eller rum, hittar alltid dit den ska på bästa sätt.

Denna ljudbok, med sammanlagt nio kapitel, är fylld med visdom från stjärnorna är till för ALLA. Till dig som längtar efter mer inre ro, läkning, få sova bättre, öka din intuition, kreativitet och väcka visdom om ditt högre livsmål. Den är också till dig som har eller haft det tufft, känner dragning till det astrologiska, stjärnorna, frihetslängtan, är empat, hsp, lightworker eller nyfiken sökare. Varje kapitel har olika teman inspirerade från starseed-stjärnkonstellationer och dess egenskaper.

Njut, lyssna på bokens kraftfulla meditationer när du vill, och kom ihåg att DU är den starkaste stjärnan. kanske är du även stjärnmänniska som längtar efter att aktivera din visdom?

”Min högsta önskan med denna bok är att du känner all omtanke, värme och kärlek i texterna och att du får verktyg som kan hjälpa dig förstå din storhet” säger Tanja Dyredand.

”Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression”, Linda 39 år ”Jag hade svårt att sova, men efter lyssnat på Tanjas meditationer sover jag gott”, Ann 27 år ”Jag blev utbränd, med smärta, nu har jag fått orken tillbaka och smärtfri”, Eva 23 år



4.8

16 recensioner

Cassandra

2022-10-02

Väldigt härlig lung, stillsam healing ♥️ passar bra när man ska sova