(3740)

Kannibalen

ljudbok och e-bok


En kvinna gör sig skyldig till ett lika oförklarligt som bestialiskt mord och polisen misstĂ€nker att hon varit pĂ„verkad av ”kannibaldrogen” MDPV. NĂ€r flera liknande mord sker infiltrerar polisen Amanda Paller Stockholms undre vĂ€rld för att sĂ€tta fast den som ligger bakom drogen, maffialedaren Milorad Kraljevic. Insatserna ökar nĂ€r Adnan Nasimi pĂ„ nytt korsar hennes vĂ€g. Den misstĂ€nkte polismördaren Ă€r far till hennes tvillingar, och allt sĂ€tts pĂ„ spel nĂ€r ett av barnen kidnappas.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i femton Är och Àr kÀnd för sina trovÀrdiga kriminalromaner. Hennes debut nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Kannibalen, den andra delen i serien om Amanda Paller vid Stockholmspolisen, Àr tidigare utgiven under titeln StÄr dig ingen Äter.

”Det Ă€r svĂ„rt att hitta en mer actionfylld och spĂ€nnande bok Ă€n denna.” Dast Magazine


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.2

3740 recensioner

HĂ„kan

2024-03-23

Sista tredjedelen bara lÄngtrÄkig

Pontus

2024-03-13

Liten upphĂ€mtning frĂ„n förra boken. Har lite svĂ„rt för författare som inte behĂ€rskar svenska. ’Busarna’ anvĂ€nder dessutom ibland stolpiga svenska uttryck som inte ligger rĂ€tt i deras rollfigur. Fyrkantiga och omotiverade sexskildringar. Pippar verkligen folk som kaniner till höger och vĂ€nster sĂ„ fort de kommer Ă„t. Och en frĂ„ga till alla mĂ€n: blir ni ”stenhĂ„rda” av att titta pĂ„ en kvinna? Tips till författaren. Det brukar gĂ„ över för unga mĂ€n i 14 Ă„rsĂ„ldern.

Lotta

2024-02-28

Bara Ă€lskar denna lite skruvade o spĂ€nnande serie đŸ€© GĂ„r verkligen inte att sluta lyssna!! Nu till del 3 đŸ‘đŸ»đŸ™ŒđŸ»đŸ™ŒđŸ» ☀☀☀☀☀