(3)

kanalisera med det gudomliga: Från Sansad till galenskap med ett chakra

ljudbok


Bokbeskrivning:

Sedan mänsklighetens gryning var människor alltid i kontakt med det okända.

Huvudämnet för kanalisering med det gudomliga är kärlek och skönhet. Boken föreslår den viktigaste frågan som folk ofta funderar på om dem. Vem är jag? död, liv, tid och andra spännande områden är andra ämnen som Kanalisera med det gudomliga diskuterar. En av de väsentliga grunderna i boken är att jämföra människor med "små gudar" eftersom det finns en likhet med evigheten. Frågorna fortskrider logiskt. Boken förklarar begrepp som det sociala minneskomplexet, sinne/kropp/ande-komplexet och densitetsnivåerna i levande varelser. Även om boken tar upp komplexa ämnen är språket lätt att förstå. Komplexa idéer förenklas för bättre förståelse. Boken avser att föreslå möjliga svar på de gåtor som människor kämpar för att lösa, men allt detta görs för att läsarna ska kunna motivera sina resonemang.


Uppläsare: M.S Bengt
Längd:

3.3

3 recensioner

Andrea

2023-03-08

Håller med föregående talare om den enerverande betoningen som uppläsaren har. Exempelvis upprepar han meningen ”vem är jag?” men envisas med att säga ”vemejá”. Är det en robot eller vad är det frågan om? Så störande att jag också gav upp lyssnandet. Tråkigt för författaren att få sin bok förstörd på detta sätt!

Anonym

2023-03-02

Ämnet mycket intressant, men författarens upprepningar (ordet "oändlighet" används 100-tals gånger) av ord och påstående om hur svårt ämnet är gör att jag tappar fokus. Uppläsarens mycket konstiga betoningar av stavelser i många ord tar bort lusten att lyssna...tyvärr!