(27)

Julprassel och decembermys

e-bok


Älskar du ocksĂ„ julen?

Är du en sĂ„n som börjar planera julbaket i september, rĂ€knar dagarna tills du kan sĂ€tta hyacintlökarna, stĂ€ndigt funderar pĂ„ fiffiga julpyssel och sneglar lĂ€ngtande mot julpyntet i lĂ„dorna pĂ„ vinden Ă„ret om? DĂ„ vĂ€lkomnar vi dig pĂ„ julfest med Helena Lyth dĂ€r du kan lĂ„ta alla sinnen gĂ„ loss och du fĂ„r ditt lystmĂ€te tillfredsstĂ€llt i alla julkategorier!

Med fantastiska bilder och tydliga steg-för-steginstruktioner tar Helena dig frÄn tjuvstarten "novent" hela vÀgen till juldagens familjelekar. Boken innehÄller alla de klassiska recepten som hör glöggkalasen, Lucia och inte minst julbordet till, men den Àr ocksÄ packad med pyssel för hela familjen - frÄn blomsterarrangemang och rÄsnygga dörrkransar som kommer att beundras av grannarna till julkort med potatistryck för barnen. Du fÄr idéer pÄ personliga presenter och inslagningsidéer, klokt Äterbruk av gamla prylar och till och med texterna till snapsvisorna som man alltid glömmer. Men detta Àr inte en jul som ska firas med andan i halsen och krav pÄ perfektion utan Helena ger massor av tips pÄ genvÀgar och smarta sÀtt att planera. NÀr julafton vÀl kommer Àr det fest för hela slanten med mycket ork att njuta av det hemgjorda gottebordet, den festliga dukningen, hyacinternas doft och umgÀnget med nÀra och kÀra.

Helena Lyth har bloggat sedan 2011 och har en stor följarskara i sociala medier. Kombinationen av enkla tips, inspirerande och nyskapande pyssel och vackra bilder har gjort henne till en av Sveriges största profiler inom DIY, pyssel, inredning, livsstil och allt som rör sÀsonger och högtider. Hon Àr ofta anlitad av Nyhetsmorgon i TV4.

Röster om boken:

"Boken har ett personligt tilltal och en mysig layout prÀglad av julens estetik ... Det hÀr Àr Projekt Jul, maxat mys, för de mest extrema julÀlskarna." / BibliotekstjÀnst

Den hÀr vackra boken Àr det enda som behöver ligga framme nu under jul. / HÀrligt hemma

Med klassiska recept pÄ godis, mat och bak, vackra julpyssel och handfasta tips Àr det hÀr en bok att hÄlla i handen hela vÀgen fram till jul. / Hem & Antik

EPUB3: Fixed format



4.1

27 recensioner

Elisabet

2023-11-23

bra bok

Annika

2022-12-10

Mysig och inspirerande.