(1264)

Julen är kommen

ljudbok och e-bok


Äntligen vankas det bröllop och jul på Sardinön!

Emelies höst på Sardinön är mer än lovligt stressig. Hon och Andreas planerar sitt bröllop med allt vad det innebär. Klänningen, som Birgitta och Linnea syr måste bli bra, maten och tårtan ska Linn fixa och ladan där vigseln ska hållas måste dekoreras.

När Andreas blir pappa har Emelie plötsligt en bebis i huset och livet vänds upp och ner. Hennes ex Ousman lyser med sin frånvaro vilket är både skönt och oroväckande och samtidigt fortsätter den anonyma Feskarn att racka ner på Emelies arbete. Julen är dock bara några veckor bort vilket fyller Emelie med hopp om framtiden, julhuset pyntas med Astrids fina dekorationer och Linn provar nya recept som sprider väldoft över hela ön.

När kommunen meddelar att hembygdsgården ska bli äldreboende orkar Emelie inte mer och funderar på om hon ska behöva lämna ön. Men var ska hon då ta vägen?

Följ med Emelie, Andreas, Sussi, Stina och alla andra härliga människor på Sardinön för femte och sista delen i högtidsserien. Julen är kommen!

Annika och Jessika Devert är systrarna från Göteborg som författar tillsammans. De har skrivit flera barnböcker ihop och år 2020 debuterade de inom vuxenlitteraturen med feelgood-romanen Nu är det jul igen, första boken i deras omtyckta högtidsserie Sardinön.



4.1

1264 recensioner

Annika

2024-03-18

Så härligt att följa alla människor på och vid Sardinön. Hoppas på flera böcker 🤩

Malin

2024-02-28

Feelgood när den är som bäst 🥰

Marie

2024-01-19

Superhärlig bokserie, synd den tog slut här. Varm, å mänskligt underbar!