(639)

Julen enligt Julia

ljudbok och e-bok


Julia Grahn avskyr (sitt namn till trots) julen. Kanske skulle det vara annorlunda om hon hade nÄgon att fira den med. Men det har hon inte och efter förra Ärets tomteincident lÀngtar hon inte efter en jul hemma hos förÀldrarna. Det ser helt enkelt inte bÀttre ut Àn att hon kommer att fira julen ensam med Mr Merlot och Monsieur Chardonnay som enda sÀllskap.

Petter Niklasson brottas med andra problem. Arbetet med doktorsavhandlingen gÄr trögt och ex-frun har lÄtit meddela att hon tÀnker fira julen pÄ Gotland och ta deras gemensamma dotter med sig. Till pÄ köpet verkar han (sitt namn till trots) ha gÄtt och blivit impotent. Den senaste nÀtdejten slutade i total förödmjukelse med betoning pÄ mjuk.

NÀr Julia fÄr erbjudandet om att fly stan över julhelgen till ett vackert gammalt stenhus i Visby i utbyte mot att vara kattvakt nappar hon. Vad hon inte vet Àr att Petter har fÄtt samma erbjudande och han Äker dit för att lappa ihop sitt spruckna Àktenskap.

Deras första möte blir en katastrof. DÀrefter gÄr det utför. Och sedan blÄser det upp till storm...

Julen enligt Julia Àr en romantisk komedi om att hitta bÄde sig sjÀlv och kÀrleken dÀr man minst anar det. Om att bli rÀddad av en tomte, om nyfikna grannar och ett snötÀckt Visby dÀr allt Àr möjligt i juletider.


UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

3.9

639 recensioner

Göran

2024-03-07

Fantastisk Underbar FĂ€ngslande ljudbok ❀❀❀

Ingrid

2022-09-29

LÀttlyssnad, rolig om Àn lite förutsÀgbar.

Kenth

2022-08-09

En bra Feelgood.