(1005)

Jul vid världens ände

ljudbok och e-bok


Detta är en mysig och charmig roman om familjeband, sorg, goda minnen, kärlek och oväntad passion. (jul)stämningen i boken glittrar BTJ

Oväntad kärlek vid världens ände

Laurel West är 36 år och den eviga singeln. Men hon trivs med livet, med frilansjobb, mysig lägenhet och katt. Visst drömmer hon om den stora kärleken, men han har ännu inte dykt upp.

När Laurel en dag får ett samtal om att hennes syster Abby, som hon sedan länge tappat kontakten med, har checkat in på rehab och vill att Laurel ska ta hand om hennes fjortonåriga son, tvekar hon inte.

Zach är enstavig och hånfull, och Laurel inser att hon kanske tagit sig vatten över huvudet, men när julen närmar sig är hon fast besluten om att skapa en underbar högtid för dem båda.

Hon tar med Zach till sin favoritplats på jorden: sin fasters stuga på de vindsvepta kullarna på Orkneyöarna, norr om Skottland. Där inleder Laurel oväntat en vänskap med grannen, fårbonden Archie MacDougal, som är ungefär så långt ifrån sagoprinsen man kan komma. Men kanske kan två ensamma själar finna varandra vid världens ände?

Jul vid världens ände är en varm och romantisk julroman om familjeband, modiga livsval och den stora kärleken.



3.8

1005 recensioner

Kate

2024-03-09

Uppskattade den tills slutet. Då verkade författaren tappat intresse för sin egen bok och lämnade oss som läsare med ett uppsluppet slut. Uppenbart slut men det löses de sista sidorna. Och är utomordentligt fånigt. Förminskande "Tjejen" måste gått mig helt förbi förutom slutet. Det finns flera relationer i boken som behöver förklaras, som inte händer.

Anne

2024-02-14

Underbar

Anonym

2024-01-22

Mysig bok!