(443)

Judaskyssen

ljudbok och e-bok


Innerst inne anade konstlÀraren Ursula Olesen hela tiden att det var för bra för att vara sant: den snygge Jakob kunde omöjligt hysa Àkta kÀnslor för henne. Men efter ett euforiskt halvÄr vÄgade hon börja tro pÄ kÀrleken. De tillbringade all ledig tid tillsammans och mÄlade upp storslagna planer för sin gemensamma framtid.

SÄ en dag Àr Jakob borta. SpÄrlöst försvunnen. Ursulas bankkonton Àr tömda. I ren förtvivlan försöker hon ta sitt liv. Men verkligheten tvingar henne tillbaka, nu krÀvs handlingskraft. Ursula kan inte med att kontakta polisen för att anmÀla en solochvÄrare, det kÀnns förödmjukande. I stÀllet kontaktar Ursula privatdetektiven Dan Sommerdahl, som Àr pappa till en av hennes elever, för att med hans hjÀlp spÄra Jakob och fÄ tillbaka det han stulit. SÄ diskret som möjligt.

Men vem Àr egentligen Jakob Heurlin? Kvinnor över hela landet vittnar om samma sak, en ung man som har lyckats lura av dem enorma summor. Hur hittar han sina offer och vad Àr det som driver honom? Dan Sommerdahl förstÄr att den till synes banala historien Àr mörkare Àn vad man kunnat ana och det Àr inte helt ofarligt att jobba sig in mot dess kÀrna ...


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.0

443 recensioner

Catarina

2023-11-29

Fredde Granberg lyfter boken.

Anonym

2023-07-04

En bra och spÀnnande handling som sÀkert kan ha viss anknytning till verkligheten. UpplÀsaren Àr som vanligt fantastisk. Ser fram mot nÀsta bok.

Pernilla

2023-05-04

Trevligt tidsfördriv, men lite otillfredsstÀllande slut.