(601)

Jiddra inte

ljudbok och e-bok


12 Är: Första indrivningen.14 Är: Fruktad gÀngledare.16 Är: Dömd för mordförsök.18 Är: SÀljer vapen, knark och driver nattklubb.20 Är: Indrivare och livvakt Ät maffian.

Patrik Pelosio hamnade tidigt i en spiral av vÄld och brottslighet. Han var en kriminell supertalang och redan frÄn början fanns ett tydligt mÄl: att bli gangster och fÄ respekt. Hans rykte som slagskÀmpe gjorde att han handplockades av ledare inom den organiserade brottsligheten. Under tio Är bestod hans liv av vÄld och droger.

Som barn bestÀmde sig Patrik Pelosio för att inte ta skit - inte frÄn nÄgon eller nÄgot. Och han var beredd att gÄ lÄngt för att bevisa det. Jiddra inte Àr den sanna berÀttelsen om en entreprenör i Stockholms undre vÀrld. Det Àr ocksÄ en historia om kÀrlekens kraft och modet att vÄga kliva av nÀr det gÄr som snabbast.

Patrik Pelosio arbetar idag som uppskattad förelÀsare och konsult mot vÄld, droger och rasism. Boken har han skrivit tillsammans med frilansjournalisten och filmaren Theodor Lundgren.


UpplÀsare: Benny Haag
LĂ€ngd:

4.0

601 recensioner

Josefin

2024-03-25

vÀldigt bra och intressant bok Àven om slutet hade kunnat vara en aningen bÀttre

Dana

2022-10-09

Bra historia! Galet att en sĂ„ ung kille kan ”klĂ€ttra” sĂ„ i den undre vĂ€rlden!

Linda

2022-09-11

Fantastik!!