(1581)

Jakten

ljudbok och e-bok


Attentatet pÄ barnsjukhuset har satt sina spÄr. Ett par mÄnader har nu passerat och i Stockholm ÄtergÄr lÄngsamt livet tillbaka till det normala. Men för kommissarie Hannah Kaufman Àr det Ànnu inte över. Sedan gisslandramat lider hon av depression och dessutom Àr Aslan Basayev, den huvudansvarige terroristen, fortfarande spÄrlöst försvunnen.

Helt ovÀntat fÄr polisen information om att en man som liknar Aslan befinner sig bland kolonilotterna vid sjukhuset. Man planerar genast ett tillslag, men nÄgot gÄr fel och terroristen kommer undan. Det blir början pÄ en intensiv jakt som leder allt djupare in i en brutal undre vÀrld. Och polisen Àr inte de enda som vill ha tag pÄ Aslan ...

"Jakten" Àr den fristÄende fortsÀttning pÄ "Barnsjukhuset".

Karl Eidem Àr författare och finansiell analytiker. Jale Poljarevius Àr polisintendent och expert pÄ organiserad brottslighet. Han Àr Àven kÀnd för sin medverkan i TV-programmet "Efterlyst".


UpplÀsare: Stefan Sauk
LĂ€ngd:

4.0

1581 recensioner

Lena

2024-03-20

sÄÄÄ bra, men samtidigt vÀldigt otÀckt. MÄste ta nÀsta bok direkt

Helena

2024-03-03

Lite förutsÀgbar. Ruskigt irriterande med alla förklaringar/översÀttningar av slanguttryck och engelska. Skriv ut eller skippa översÀttningen.

larsnord

2023-12-22

bra nerv i hela boken