(543)

Jag utan dig

ljudbok och e-bok


Ett mÄste för fans av Jojo Moyes och David Nicholls

Callum arbetar pÄ en stor PR-byrÄ i Sydney och tar varje dag fÀrjan hem till förorten Manly. En dag pÄ fÀrjan kommer han av en slump i samtal med Lilah, som Àr en engagerad jurist och miljökÀmpe, och detta första möte utvecklar sig snabbt till en stormig förÀlskelse. Ingen av dem tror egentligen pÄ kÀrlek vid första ögonkastet, men de klickar helt enkelt med varandra.

Lilah försöker först kĂ€mpa emot med alla medel. Hon hittar pĂ„ den ena ursĂ€kten efter den andra för att inte lĂ„ta kĂ€nslorna ta över, men till sist ger hon upp och lĂ„ter sig översköljas av kĂ€rleken. Allt ser ljust ut, och deras förhĂ„llande blir allt starkare. Men sĂ„ kommer den dag dĂ„ Lilah inte lĂ€ngre kan ignorera de sjukdomstecken som hon fruktat och hĂ„llit hemliga för Callum


KELLY RIMMER Àr en storsÀljande romanceförfattare frÄn Australien, dÀr hon bor pÄ landet tillsammans med make och tvÄ barn. Jag utan dig [Me Without You] Àr en hjÀrtslitande men ocksÄ hoppingivande roman, och ett mÄste för alla som gillar Jojo Moyes Livet efter dig, David Nicholls En dag eller Nicolas Sparks Dagboken.


UpplÀsare: Maria Lyckow
LĂ€ngd:

4.2

543 recensioner

Emma

2023-12-11

SÄ himla fin bok. Jag har bÄde grÄtit och skrattat mig igenom den. Rekommenderas verkligen! Bra upplÀsare ocksÄ.

Agneta

2023-10-05

helt underbar bok

acen68

2023-08-29

Vilken fantastiskt vacker bok & sĂ„ mĂ„nga tĂ„rar som trillat pĂ„ mina kinder ❀