(1445)

"Jag älskar dig" är ingen trollformel

ljudbok och e-bok


På självaste nyårsafton avslöjar Mirre sin man Christian med att vara otrogen med hennes bästa vän Anna. Trots hans försäkringar om att det inte betydde något och att han älskar Mirre över allting annat bestämmer hon sig för att lämna honom. Men livet som ensamstående trebarnsmamma blir inte helt lätt, särskilt då svärföräldrarna tar Christians parti.

Som tur är lyckas Mirre hitta nya vänner i grannarna Camilla och Malin. Och när Camilla berättar om sitt nyfunna intresse, brevlajv, blir Mirre nyfiken. Kanske är det precis vad hon behöver för att hitta tillbaka till glädjen i livet?

"'Jag älskar dig' är ingen trollformel" är första delen i serien "Radhuslängan". Vi får följa grannarna Mirre, Camilla och Malin, tre kvinnor som trots sina yttre olikheter visar sig ha en hel del gemensamt. Tillsammans lyckas de lösa olika livsproblem, inte alltid med konventionella metoder.



3.9

1445 recensioner

Marie-Sofie

2023-12-22

Storyn i boken var bra. Men den som korrekturläst boken har inte gjort ett bra jobb. Alldeles för många syftningsfel och borttappade ord och bokstäver som formar meningarna till en gåta ibland. Blev riktig irriterad stundtals vilken var synd, för storyn i sig själv var underhållande och bra.

Anna-Maria

2023-12-02

bra

Anonym

2023-07-23

En bra bok