(137)

Inte han!

ljudbok och e-bok


Andie och Jin. TvÄ systrar. SÄ olika men ÀndÄ sÄ lika.

Det Ă€r fĂ„ som tror att Andie och Jin verkligen Ă€r syskon. Allra minst de sjĂ€lva. Tillsammans med Kevin, den stora affĂ€rsmannen, lever Jin sitt jetset- liv och kan inte förstĂ„ hur Andie kan leva ett sĂ„ vanligt och trist liv som lĂ€rare. Utan man dessutom


Men nÀr Cora, deras mamma, kommer tillbaka frÄn en kryssning i VÀstindien med en ung man vid sin sida, förenas systrarna omedelbart. Vem Àr snyggingen? Och vad gör han med deras mor?!

Cora har varit Ànka i över ett Är och det enda hon vill nu Àr att ha roligt. För första gÄngen pÄ lÀnge kÀnner hon sig Àlskad och har dÀrför svÄrt att ta döttrarnas oro pÄ allvar. Men kanske Àr det precis vad hon borde göra?

Sheila O'Flanagan toppar de internationella topplistorna och i hemlandet Irland hamnar hon alltid före storheter som Maeve Binchy och Marian Keyes. Hennes första bok pÄ svenska. Luftslott, blev en omedelbar succé och har sÄlts i nÀstan 50.000 exemplar.


UpplÀsare: Anja Lundqvist
LĂ€ngd:

3.8

137 recensioner

Jessica

2022-03-19

Boken var jÀttebra.

marianne

2020-10-20

En romantisk thriller av trevliga Sheila O’Flanagan. Min favorit bland de irlĂ€ndska författarna. Och fantastiskt upplĂ€st av Anja. Ljuvliga fnitterbubblor!