(748)

Inte ett ord

ljudbok och e-bok


TILL HELVETET OCH TILLBAKA

För Simon Greene blir mardrömmen sann nÀr hans drogberoende dotter Paige försvinner spÄrlöst. En dag ser han henne sjunga i Central Park, men hon Àr en skugga av sitt forna jag. NÀr han nÀrmar sig flyr hon i panik.

Simon gör det enda en förÀlder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk och farlig vÀrld som han aldrig kunde ana fanns. I takt med att han avtÀcker Paiges hemligheter inser han att liv stÄr pÄ spel. Och för att skydda de sina frÄn vÀrldens ondska mÄste han vÄga konfrontera den.

”En av Ă„rets bĂ€sta thrillers.” Providence Sunday Journal

”En bladvĂ€ndare som inte gĂ„r att lĂ€gga ifrĂ„n sig.” USA Today

”En fullkomligt briljant, tajt thriller som bör lĂ€sas i ett svep.” Library Journal

HARLAN COBEN har utnÀmnts till en av nutidens bÀsta spÀnningsförfattare och toppar bÀstsÀljarlistorna vÀrlden över. I thrillern INTE ETT ORD förvandlar han vardagliga samtidsproblem till ingredienser i en fÀngslande bladvašndare. Levande karaktÀrer, farliga hemligheter och oförutsÀgbara vÀndningar bÀddar för en klassisk Coben-upplevelse av högsta kvalitet.



3.8

748 recensioner

Simon

2023-08-24

Inte ett ord av Harlan Coben - Sammanfattning: 7/10 Att lĂ€sa Harlan Coben Ă€r lite som att komma tillbaks till jobbet efter en lĂ„ng sommarledighet fylld av Ă€ventyr. Det Ă€r absolut lite trist, repetetivt och förutsĂ€gbart ibland men det Ă€r framförallt tryggt och rutinmĂ€ssigt i ordets positiva bemĂ€rkelse. Man vet vad man fĂ„r, det blir ungefĂ€r som man tĂ€nkt sig och ibland Ă€r det precis vad man behöver. - Story: 6/10 Storyn kĂ€nns bekant, det kĂ€nns som att det finns minst tvĂ„ tidigare Coben-romaner pĂ„ samma tema. Sökandet efter en försvunnen familjemedlem, dna, förĂ€ldraskap, polisarbete parallellt med privatspaning och förstĂ„s en liten tvist pĂ„ slutet. - Hantverket: 7/10 En vĂ€lskriven och vĂ€lberĂ€ttad thriller som alltid. - KaraktĂ€rs- och miljöbeskrivningar: 7/10 Som vanligt otroligt mĂ„nga karaktĂ€rer och sidospĂ„r, men man lĂ€r sig snabbt att inte alla mĂ„ste lĂ€ggas pĂ„ minnet och vilka man gör klokt i att bĂ€ra med sig. Bra balans mellan djup och tempo, tillrĂ€ckligt djupa detaljbeskrivningar för att hĂ„lla igĂ„ng fantasin, men samtidigt inte sĂ„ djupa att de drar ned tempot för mycket. - ÖversĂ€ttning: 8/10 Inget att klaga pĂ„ alls. Jag tĂ€nker inte ens pĂ„ översĂ€ttningen vilket Ă€r det bĂ€sta betyget en översĂ€ttning kan fĂ„. - UpplĂ€sning: 10/10 Reine Ă€r som vanligt full pott. Inlevelse utan att spela över. - simongonefishin@gmail.com

Victoria

2023-07-22

Reine Brynolfsson Àr en utmÀrkt upplÀsare!!

Lennart

2023-06-24

SpÀnnande