(0)

Inre Leendet

ljudbok


Det sÀgs att ett leende smittar, nÄgot som vi alla har upplevt och som forskningen bekrÀftar. Ett leende frÄn andra kan fÄ oss bÄde gladare och lugnare och det hÀrliga Àr att ett leende som Àr riktat in i oss sjÀlva kan ge samma effekt.

I den hÀr övningen fÄr du skapa ett leende inom dig sjÀlv och anvÀnda den sköna kÀnslan till att skifta energin och fÄ chans att kÀnna mer nÀrvaro och ett ökat lugn. Du fÄr ocksÄ fokusera pÄ tacksamhet, nÄgot som bland annat kan minska stressen och öka vÀlbefinnandet.

Jeanette Juhnestam arbetar som hÀlsokonsult och har de senaste 20 Ären utbildat och coachat tusentals medarbetare inom mÄnga olika branscher. Hon drivs av att inspirera mÀnniskor till att hitta bÀttre balans i livet och delar gÀrna med sig av verktyg som Àr enkla att anvÀnda men som verkligen gör skillnad för hÀlsan.

Att hitta en digital balans, fĂ„ ett ökat lugn och mer tid över i livet Ă€r nĂ„gra av Jeanettes favoritĂ€mnen och nĂ„got hon bland annat delar med sig av i kapitlet ”Lugnare hjĂ€rna pĂ„ 48 timmar” i antologin ”Tips frĂ„n coachen 1” (utgiven av Mindboozt Publications).

http://www.digital-balans.se/