(99)

Indicier

ljudbok och e-bok


Andra boken i serien om Kay Scarpetta

»USA:s lÀskigaste och mest fÀngslande kriminalförfattare.« The Times

NÄgon Àr ute efter Beryl Madison. NÄgon som ringer obehagliga, skrÀmmande samtal. Beryl flyr till Key West för att slippa undan, men ÄtervÀnder sÄ smÄningom till sitt hem i Richmond, Virginia. DÀr, i vad som borde vara en trygg vrÄ, hittas hon mördad, knivskuren till döds.

RÀttsöverlÀkaren Kay Scarpetta dras in i en svÄr utredning och mÄste försöka rekonstruera Beryls sista tid i livet. Varför öppnade Beryl dörren för en frÀmling? Hur sÄg hennes relation ut till en prisad författare? Och varför saknas hennes eget manuskript? Kay mÄste pussla samman ledtrÄdarna: ett pussel som leder henne mot mördaren som vÀntar i skuggorna. Utredningen förvandlas snart till en fasa, inte minst för Kay sjÀlv.

Indicier Àr den andra, fristÄende boken om Kay Scarpetta och en av Cornwells verkliga spÀnningsklassiker.

I översÀttning av Erik Andersson.

PATRICIA CORNWELL Àr en av vÀrldens bÀst sÀljande kriminalförfattare, översatt till 36 sprÄk och med över 100 miljoner sÄlda böcker. Sammanlagt har hon haft 29 titlar pÄ New York Times bestsellerlista.


UpplÀsare: Jacqueline Miura
LĂ€ngd:

3.7

99 recensioner

Helene

2023-06-28

Bra och spÀnnande och jag gillar karaktÀrerna. Synd att jag redan har lÀst tredje boken. Men den var minst lika bra och spÀnnande.

Anonym

2023-06-02

Helt fel, fel. fel upplĂ€sare, gick inte att lyssna pĂ„. Men boken och alla andra böcker i serien Ă€r bra (att lĂ€sa manuellt) 🙈

anita

2022-12-29

TrÄkig bok bra upplÀsare