(17)

Ilska och slutspel

ljudbok och e-bok


BBK Storm Àr ett basketlag i VÀxjö. HÀr spelar Noa tillsammans med ett gÀng killar som alla har olika bakgrund och förutsÀttningar. Noa Àr en seriös basketkille, han har talang och Àr beredd att trÀna hÄrt. Andra spelar för att det Àr kul. Noa brottas med att vilja vinna till varje pris och samtidigt vara en bra lagspelare och kompis.

HÀr Àr andra boken i den fartfyllda serien BBK Storm av Niklas Krog. HÀr blandas trÀning, matcher och utmaningar bÄde pÄ planen och i livet med skola, vardagstjafs och vÀnskap. Niklas Krog har skrivit fantasyböcker, historiska böcker och lÀttlÀsta böcker. Han sitter pÄ stol nummer sex i Svenska barnboksakademien. Varje Är besöker han nÀrmare hundra olika skolor för att prata om lÀsning. I sin ungdom spelade Niklas basket med A-landslaget, juniorlandslaget och han tog SM-guld med Alvik Basket 1986. I BBK Storm anvÀnder han sina basketerfarenheter och skildrar bÄde vÀnskap och spel med stor nÀrvaro. Varje trÀning och varje match blir lika spÀnnande för lÀsaren som om de spelats pÄ riktigt.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



4.5

17 recensioner

UserZ

2023-01-25

Svinbra rekommenderas till basket fans