(1180)

Illegalisten

ljudbok och e-bok


Hur vÀl kÀnner du din granne?

Den numer pensionerade KSI-agenten Anton Modin har tröttnat pÄ alla skriverier om kriget i Ukraina. Det gör honom illa till mods. En solig försommardag fÄr han, av förre SÀpochefen, veta att det finns ett allvarligt hot mot det svenska samhÀllet. Sovande spioner, sÄ kallade illegalister, döljer sig mitt bland oss. De pratar svenska, dansar runt midsommarstÄngen och vinkar glatt nÀr vi möter dem pÄ gatan, men kan nÀr som helst aktiveras, med syfte att skada Sveriges infrastruktur.

Inledningsvis tror Modin att det Àr en överdrift, men nÀr förre SÀpochefen avlider pÄ ett mystiskt sÀtt dras han in i en farlig jakt. Han inser att regeringen mörklÀgger att Ryssland infiltrerat flera myndigheter och att det svenska folket snart kan utsÀttas för samma tortyr som det ukrainska. Han mÄste hitta och likvidera spionerna. Snart befinner han sig mitt i ett dödligt spel, dÀr han riskerar att bli nÀsta offer.

ANDERS JALLAI toppar ljudbokslistorna sÄ snart han slÀpper en ny bok. Illegalisten Àr den trettonde, fristÄende boken om den avhoppade KSI-agenten Anton Modin. En spionthrillerserie som kritiker menar ligger otÀckt nÀra sanningen.



4.0

1180 recensioner

Joakim

2024-03-18

bra Ä spÀnnande

Mattias

2024-01-23

Aktuell sammanfattning av tidigare böcker. De tidigare böckerna Àr bÀttre.

Erik

2023-12-13

sÀmre sprÄk o handling Àn i hans tidigare böcker