(521)

I stoft och aska

ljudbok och e-bok


2001 omkommer treÄriga Dina i en tragisk bilolycka. En tid senare dör flickans mor under mystiska omstÀndigheter och fadern Jonas döms för dÄdet.

NÀr fallet mÄnga Är senare hamnar pÄ cold case-utredaren Henrik Holmes bord försöker han övertyga sin mentor Hanne Wilhelmsen om att Jonas sannolikt blev oskyldigt dömd. Men hon Àr helt upptagen av nÄgot annat: en kÀnd, frÀmlingsfientlig bloggare har begÄtt sjÀlvmord, och Wilhelmsen vÀgrar acceptera att sanningen Àr sÄ enkel.

Tillsammans ger sig Holme och Wilhelmsen i kast med de bĂ„da fallen och blottlĂ€gger gamla lögner och hemligheter. Men det Ă€r mer brĂ„ttom Ă€n de har förstĂ„tt – ett barns liv stĂ„r pĂ„ spel. Och en man som har förlorat allt vill att andra nu ska fĂ„ lida.

MedI stoft och askatar Anne Holt Ànnu en gÄng pulsen pÄ vÄrt samhÀlle i en engagerad och skickligt vÀvd spÀnningsroman.


UpplÀsare: Magnus Roosmann
LĂ€ngd:

4.2

521 recensioner

Margareta

2023-12-20

Anne Holts romanfigurer Àr sÄ underbara i sitt imperfektionism,strÀvan och hjÀltedÄd. Jag uppskattar sÄ att dÄ och dÄ fÄ skratta högt under lyssnandet. Det finns korrumperad t.o.m. svÄrt kriminella poliser. Dock kÀnner jag stor tacksamhet till att det finns mÀnniskor som vill ta pÄ sig den svÄra uppgiften. Stort tack till författarinnan och upplÀsare.

Madeleine

2023-12-01

Skönt att Magnus Rosman var tillbaka!

Anna

2022-10-20

Fantastiskt spÀnnande!