(1624)

I spelmästarens händer

ljudbok och e-bok


Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner.

De bestämmer sig för att leta reda på vem det är som skickar meddelandena, men inser alldeles för sent att de har gått rakt i en fälla riggad av en person som kallar sig Spelmästaren! Och Spelmästaren har bestämt sig för att fånga Yumi och Tomu en gång för alla. Rackarns bananer!

Snart förstår de dock att de befinner sig i den svåraste utmaningen de någonsin råkat ut för. Köttätande blommor, radioaktiva bananer och alldeles för mycket slajm behöver övervinnas om de ska ha en chans att ta sig ut i friheten igen!

Yumi & Tomu är Youtubers från Uppsala som blivit omåttligt populära. Genom att göra roliga och kärleksfulla kortfilmer på nätet vill de skapa underhållning för barn, med snällare tilltal än mycket annat som finns på Youtube. Och av de många hundratusentals följare de har så är det lätt att konstatera att de lyckats.



4.4

1624 recensioner

stromberg.jesper

2024-02-26

mega bra.

Hanna

2024-02-19

Jätte bra!

Josefina

2024-01-21

fantastisk och fylld av äventyr