I mörkret

Läs och lyssna gratis i 30 dagar

I mörkret

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

I mörkret

Läs och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nästa historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

I mörkret

4,0 830 betyg
"Intrigen är snyggt uppbyggd och boken håller hög spänningsnivå. Upplösningen överraskar och har en twist som leder två av romanens huvudpersoner vidare mot framtiden. Mycket bra."

Bibliotekstjänst

En iskall vinternatt försvinner en fyraårig flicka från familjens fritidshus utanför Örnsköldsvik. Föräldrarna är utom sig av oro och hela trakten engageras i sökandet. Har hon lämnat huset frivilligt? Eller har någon fört bort henne?

Snart visar det sig att ytterligare en familjemedlem är försvunnen och utredningen blir en kamp mot klockan för Sofia Hjortén och hennes kollegor.

Fallet väcker starka känslor hos Sofia, som väntar sitt första barn om några veckor. Höggravid tar hon upp jakten på den hänsynslösa förövaren som är beredd att offra allt för att få sin vilja igenom.

I mörkret är en nervkittlande och känsloladdad spänningsroman där vi åter får möta utredaren Sofia Hjortén och den avhoppade polisaspiranten Fredrik Fröding.

”Både intrigkonstruktion och karaktärsutveckling finns på minst samma höga nivå som i debuten; av den ofta diskuterade andraboksfrossan märks intet. /…/ Hela karaktärsutvecklingen är välskriven, fantasirik och engagerande. /…/ Intrigkonstruktionen är brilliant och även den fantasirik … och det blir många spännande turer fram till den dramatiska upplösningen.”

Bloggen Kapprakt

"I mörkret är en bladvändare av rang som fängslar, väcker känslor och är omöjlig att lägga ifrån sig. Missa inte! Debutromanen Ur askan tog mig med storm och uppföljaren är minst lika bra. /.../ Hon är redan en stark och självklar stjärna på deckarhimlen och jag vill bara läsa mer om människorna kring Ulvön. /.../ Stora starka känslor är inblandade och väcks även hos mig som läsare på olika sätt. Det är snillrikt presenterat, frustrerande och allvarlig läsning med en spännande katt och råtta lek i centrum. Rekommenderas varmt!"

Agneta Norrgård, boktipsare i P4 Västernorrland

"Intrigen är välkonstruerad och jag fastnade verkligen för berättelsen. Men inte bara intrigen fångar utan även karaktärerna. De har något intressant att berätta och jag kan ta dem till mig. /.../ Miljön bidrar till varför jag tycker om boken så mycket. Boken utspelar sig på Ulvön samt området runt Örnsköldsvik och författaren förflyttar mig dit med sin välskrivna text. Det känns som att jag ser allt med mina egna ögon."

Boktokig

"Det här är en mycket välskriven bok med ett språk som jag tycker mycket om. Det är ett rikt persongalleri med flera intressanta karaktärer och en karaktärsutveckling som öppnar upp för ett fortsatt brett händelseförlopp. /.../ Det här är verkligen en relationsroman där karaktärernas inbördes relationer är intressanta och väldigt komplicerade, vilket till stor del bygger upp spänningen inför en fortsättning."

Basilica bokblogg

"Jag tyckte mycket om Ur askan. Nu har jag även läst uppföljaren, I Mörkret, och kan bara konstatera att den är, minst, lika bra. /.../ Författaren kan verkligen skriva så att det känns som jag ser karaktärerna framför mig."

@kickibokmal

”Wow! Det här är en bladvändare av rang! /…/ Det här är nervkittlande och jag längtar verkligen efter en uppföljare.”

@en.bra.bok

I mörkret är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

 • Ljudbok

  Publicerad : 2021-10-13

  Språk: Svenska

  Förlag Ljudbok: Bazar Förlag

  ISBN Ljudbok: 9789180061346

 • E-bok

  Publicerad : 2021-10-13

  Språk: Svenska

  Förlag E-bok: Bazar Förlag

  ISBN E-bok: 9789180061339

Visa mer

Det här gillar andra med Nextory

Så bra att kunna lyssna på en bra bok när jag sitter i bilen eller på flyget eller tåget.

AnitaAnita

Lätt att läsa och bra att man kan ställa in bakgrundsfärg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjänst, bra utbud och snyggt användargränssnitt. Ständig utveckling av appen.

AnnaAnna

4,0

830 betyg
 • Helena

  2022-10-17

  Jag gillade verkligen den här serien, ser fram emot fler böcker. En negativ sak är att författaren hade gärna kunnat gå mer in på gärningsmannens tankar eller personlighet mer en vad hon gör men jag älskar att hon lägger mycket fokus på huvudpersonerna liv.

 • Linda

  2022-08-25

  Jag vet inte vad det är riktigt, men jag gillar den inte helt. Lite för präktiga karaktärer kanske? Och förutseende på flera sätt.

 • Erik

  2022-07-27

  Inget märkvärdigt. Känns skrivet för att sälja och inget mer.

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier väntar

Läs och lyssna hur mycket du vill. Du väljer själv när du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare än någonsin med böcker

Fler än 11 000 läsare har gett Nextory fem stjärnor i betyg på App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig själv

Sätt upp egna läsmål och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och Läsdagboken.

Böcker i serien Ulvöserien

visa
amex
master