(132)

I familjens famn

ljudbok och e-bok


Böckerna bakom Netflix-succĂ©n! Följ med till Sullivan’s Crossing.

Efter mĂ„nga Ă„r i det militĂ€ra stĂ„r Dakota Jones vid ett vĂ€gskĂ€l i livet. För att rensa huvudet inför nĂ€sta Ă€ventyr Ă„ker han till Sullivan’s Crossing, dĂ€r tvĂ„ av hans syskon slagit sig ner och verkar trivas. Han dras genast till de jordnĂ€ra invĂ„narna och den till synes enkla livsstilen. Men Dakota Ă€r helt oförberedd pĂ„ hur snabbt saker och ting blir komplicerade. Som nykomling Ă€r han det givna samtalsĂ€mnet – speciellt för traktens kvinnliga singlar – och till en början njuter han av uppmĂ€rksamheten. SjĂ€lv Ă€r han bara attraherad av en enda kvinna, som inte Ă€r intresserad av honom.

NÀr syskonen Jones samlas för ett familjebröllop Àr det första gÄngen de alla trÀffas igen som vuxna. Medan de kÀmpar för att acceptera varandras fel och brister testas bÄde kÀrlek och familjeband.

I familjens famn Ă€r den tredje delen i serien Sullivan’s Crossing – en varm och humoristisk berĂ€ttelse dĂ€r Colorado visar sig frĂ„n sin allra vackraste sida.

Robyn Carr skriver feelgood och flera av hennes böcker har legat etta pĂ„ New York Times topplista. Även hennes serie Virgin River finns som ljudböcker och TV-serie pĂ„ Netflix.



4.1

132 recensioner