(360)

I ett hus i Alvdal

ljudbok och e-bok


Alvdalsfallet Àr ett av Norges vÀrsta och mest uppmÀrksammade övergreppsfall i modern tid. Avslöjandena om den ohyggliga pedofilringen skakade Norge Är 2011 och den enormt populÀra boken 'Mammas svek' belyste hÀndelserna ur dotterns perspektiv.

Men hon var inte den enda som rÄkade illa ut i Alvdalsfallet. Hur gick det sedan för alla berörda i skandalen? Vilka konsekvenser fick det för barnen att vÀxa upp i en miljö prÀglad av övergrepp, missbruk och bristande omsorg?

Alvdals-kvinnan Àr den första kvinnan i Norge som har dömts till fÀngelse för sexuella övergrepp, dessutom pÄ sina egna barn. Kevin Àr hennes Àldste son. Och det hÀr Àr hans otroligt modiga berÀttelse om sanning och svek, om förhÄllandet till sin mor och om ett barns nÀstan grÀnslösa lojalitet mot en förÀlder.


UpplÀsare: Matias Holm
LĂ€ngd:

3.8

360 recensioner

C

2022-06-24

Tragiskt, men viktig. Starkt att orka leva vidare och dessutom berÀtta om hur det varit.

Anonym

2022-06-08

Gripande ger en bild av vad som hÀnder bakom lyckta och vad det ger för konsekvenser för de inblandade. Klart lÀsvÀrd!! FruktansvÀrt, Deprimerad och Sorlig. Man blir sÄ arg pÄ de svek vi vuxna gör mot barnen. Man blir sÄ tagen och sÄ gripande fruktansvÀrd lÀsning.

Maria

2021-06-09

Man blir sÄ med tagen