(33)

Håll mig hårt / Allt du kan önska / Leva för stunden

e-bok


Håll mig hårt

Miniserie: Arvinge på avvägar (1)

När Octavia blir presenterad för den italienske affärsmannen Alessandro Ferrante förstår hon att hon dragit en vinstlott. Kort därefter gifter de sig, det slår gnistor om deras äktenskap, och snart skaffar de barn. Men som genom ett trollslag slås familjelyckan i spillror, vilket blir upptakten till ett familjedrama utan dess like.

Allt du kan önska

Det var det sista han ville, men den grekiska miljardären Ares Kourakis ska bli pappa. Han tänker dock göra sin plikt och stå vid gravida Rubys sida – ja, han kan till och med gifta sig med henne. Men allt han kan erbjuda är fysisk passion och en enorm förmögenhet. Kommer det räcka för att få den rättrådiga Ruby att gå ner för altargången?

Leva för stunden

Rafael Revaldi har alltid levt för stunden. Men en hemsk olycka får honom att omprioritera i sitt liv. Främst vill han lappa ihop sitt äktenskap, sedan önskar han en arvinge. Hans hittills största utmaning ska det visa sig, då hustrun Lottie verkar fullt tillfreds med en tillvaro utan honom. Kan de hitta tillbaka till varandra?