(566)

Härskaren

ljudbok och e-bok


Kejsar Claudius är död. Nero är ny regent, men hans halvbror Britannicus har också gjort anspråk på tronen. En blodig maktkamp tar sin början. Det enda prefekt Cato och centurion Macro vill ha ut av livet är en duglig armé med modiga och lojala mannar. Men Cato står plötsligt mittemellan två konkurrerande grupper som båda vill ha honom på sin sida. För att överleva måste Cato spela ett listigt spel och ta hjälp av den ende mannen i imperiet som han litar på: Macro.

Härskaren är del 16 i Simon Scarrows populära Silverörnserie. Scarrow fångar sina läsare med djupa kunskaper om det romerska riket, med spänning, rappa dialoger och hög närvarokänsla.


Uppläsare: Torsten Wahlund
Längd:

4.2

566 recensioner

John

2022-06-06

Simon Scarrow är en mycket kompetent författare och låter karaktärerna utvecklas genom spännande och gripande berättelser. Men en stor eloge till Torsten Wahlund, som verkligen har personifierat Macro framförallt, men även Cato som nu börjat bli en ärrad veteran. Torsten gör även utmärkta insatser för berättelsernas antagonister och gör dem mer trovärdiga! Stort tack Torsten, för din fantastiska inläsning av Silverörnsseren. Jag har lyssnat på denna serie två gånger, och det är helt och hållet din insats som inläsare, som dragit mig till lyssna på hela serien ytterligare en gång.

Erik

2022-03-24

Ännu en riktigt bra bok från Scarrow, uppläst av Torsten på ett som vanligt förträffligt sätt.

Jonas

2021-07-13

Lite segare än övriga böcker i serien, men fortfarande bra. Bra uppläsare