(5)

Hur man säger nej när det verkligen behövs

ljudbok och e-bok


»Tim Ferriss är Silicon Valleys Superman.« Wired

Över 3.000 femstjärniga recensioner på Amazon.com!

»Hur man säger nej när det verkligen behövs« är hämtad ur Timothy Ferriss bästsäljande bok Mästarnas metoder: Framgång – en praktisk guidebok till hur du lyckas i livet, fullspäckad med konkreta tips från en lång rad av världens mest framgångsrika människor.

»Allt i den här boken har jag testat och applicerat i mitt eget liv. Jag har använt deras filosofier och insikter under tuffa förhandlingar och i riskfyllda miljöer. Jag har tjänat miljoner på det jag lärt mig och sparat in år av ansträngning och frustration. Jag skrev den här boken till mig själv. Den har förändrat mitt liv och jag hoppas den ska göra samma sak för dig.« Timothy Ferriss

»En praktisk intensivkurs i hur du gör om dig själv.« Kevin Kelly, Wired

TIM FERRISS är en amerikansk multientreprenör och bästsäljande författare. Han har varit med på affärstidningen Forbes lista över »Namn du måste känna till« och valts till en av Fast Companys »Mest innovativa affärsmän«. Han har varit tidig investerare i en lång rad techföretag (bland annat Facebook, Shopify och Duolingo) och skrivit fem New York Times bestsellers, inklusive 4 timmars arbetsvecka och Mästarnas metoder. Han har dessutom varit amerikansk mästare i kickboxning och lyckats slå ett världsrekord i tango. The Observer har kallat honom »ljudstreamingens Oprah« på grund av det stora inflytande han fått med sin podd The Tim Ferriss Show, som nu har över 300 miljoner nedladdningar och tre år i rad röstats fram som en »Best of Itunes«.

https://tim.blog/



2.4

5 recensioner

Charlotte

2022-01-31

Inget för mig