(311)

Hur man blir slängd överbord

ljudbok och e-bok


Om man är döpt till Jacqueline Coco Marilyn med efternamn Åberg, född Jönsson, så förpliktar det till att utföra stordåd som att övertala sin motvilliga mamma om att det är en strålande idé att åka på kryssning och sedan sätta en illa dold masterplan i verket – hitta en gubbvän till mamma och själv få vila från livet som allt-i-allo i en stökig småbarnsfamilj. Lyx, medelhavet, glamour – vad skulle rimligen kunna gå fel?

Efter succérna ”Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske” och ”Hur man gör succé på dårhus” är Emmy Abrahamson tillbaka med ännu en komisk, varm feelgood-berättelse om familjens betydelse - hur mycket man än ibland vill strypa dem.


Uppläsare: Frida Hallgren
Längd:

3.3

311 recensioner

Anonym

2023-11-12

Detta är en lustig bok. Emmy lyser verkligen i att beskriva det vardagliga, det lite tråkiga vilket hon lyckas med även fast denna bok utspelar sig långt ifrån vardagen. Hon beskriver så precist hur vi tittar på andra människor och vad man stör sig på, det är som att hon har tittat i ens eget huvud. Om jag ska beskriva emmys böcker med ord så är det: igenkänning. Med det sagt var denna bok ibland lite seg. Men ändå värd att lyssna på!

H

2023-09-10

Jätterolig😂 vill ha en fortsättning!

Ulrica

2020-10-14

Härligt med en humoristisk feelgood. Tyckte väldigt mycket om denna som handlar om familjerelationer och gör det med värme och glimten i ögat. Man blir glad av boken. Frida Hallgren är en fantastisk uppläsare.