(166)

Hugo. Äntligen semester!

e-bok


Välkommen till campingen El Dorado. Här finns sol, bad och en massa roliga aktiviteter för Hugo och hans kompisar. Men ugglan vill bara slappa med en bok, vargen dansa salsa och renen hålla på med vattenaktiviteter. Och Hugo skulle helst vilja spela minigolf. Hur gör man så att alla blir nöjda? Bilderboksskaparen Mia Nilsson bjuder än en gång på skratt och feelgood i storskogen.

Hugo har startat kafé i skogen och efter allt hårt arbete längtar han efter att vara ledig. De andra djuren tycker att det låter som en strålande idé och tillsammans ger de sig av till campingen El Dorado. Väl på plats finns det tusen roliga saker att göra. Vattengympa, rutschkanor, minigolf ... Men allt passar inte alla. Och måste man över huvud taget göra något hela tiden? Till slut inser Hugo att kompisarna måste lära sig att komma överens om de ska ha roligt på semestern.

"Hugo - Äntligen semester!" är den tredje boken om den snälla krokodilen Hugo. Läs också "Hugo - Elak, blodtörstig och jättefarlig?" och "Hugo - Vilken cirkus!".



4.3

166 recensioner

null

2020-07-24

Nedladdningen fungerade inte, trots upprepade försök med full täckning. Inget fel på titeln som sådan.