(6)

Huddinge-Hanna och julen - tredje advent

ljudbok och e-bok


"Är det jul?" frĂ„gar Huddinge-Hanna förvĂ€ntansfullt sin pappa redan första december. Nu har halva december snart gĂ„tt, men vĂ€ntan kĂ€nns Ă€ndĂ„ sĂ„Ă„Ă„ lĂ„ng ...

Huddinge-Hanna fortsÀtter att varje morgon frÄga om det nu Àntligen Àr jul. Det kÀnns olidligt att vÀnta sÄ hÀr lÀnge pÄ att den ska vara hÀr! För att göra det lite lÀttare att vÀnta börjar dÀrför Hanna, mamma och pappa (och de tvÄ pudlarna Daniel och Carl förstÄs) att hitta pÄ roliga saker att göra under tiden. Plötsligt kÀnns vÀntan inte lÀngre lika lÄng!

Huddinge-Hanna bor tillsammans med sin mamma, pappa och familjens tvÄ pudlar. Hanna har livlig fantasi och med hjÀlp av den blir vardagen knappast trÄkig! Huddinge-Hanna böckerna passar perfekt för höglÀsning för de allra minsta.

Tomas Lagermand Lundme, kommer frÄn Köpenhamn i Danmark och Àr utbildad dramatiker. Han har sÄ jobbat med teater och underhÄllning samt skrivit flera böcker för barn och ungdomar. Tomas Lundme Àr ocksÄ konstnÀr och sitter med i Danmarks Konstakademi.