(114)

Huset Silverknorres gåta

ljudbok och e-bok


Sveriges knasigaste hotellägarfamilj i ett hejdlöst äventyr med gamla anor. Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker om Hotell Gyllene (kn)orren är humorpärlor för hela familjen.

Den gamla spisen i hotellköket har gått sönder och pappa Roger och mamma Ritva saknar pengar för att köpa en ny. Som vanligt är det kris, men tack vare Isadoras skoluppgift om medeltiden får Roger en lysande idé till hur det hela ska lösas. Hotellet är ju hur gammalt som helst, och har garanterat varit fullt av riddare och skatter en gång i tiden. Tänk om det kan bli så på nytt?

Huset Silverknorres gåta är den tjugonde fristående boken i serien. Läs också: "Rymdmonstren anfaller", "Fångarna på slottet", "Den försvunna julgrisen", "Monstergrisens gåta", "Djuren checkar in", "Se upp för spionerna!", "En bedragare på hotellet", "Klantverkarna och konstkuppen", "Världens grisigaste tjuv", "Rivalen från Karelen", "Dammråttornas tappra riddare", "En förknorrad vinter", "Korv med bröllop", "Den oerhört hemliga dammsugaren", "Sommarkaos på Guldkusten", "Loke den lömskes skatt", "Den mystiska gästen" och "Spöket i rum 13".



4.6

114 recensioner

Viktor

2023-04-23

maka löst

Rebecka

2022-12-14

Rolig och påhittig

Lollo

2022-04-05

Roligt