(63)

Hotel Portofino

ljudbok och e-bok


Ett livligt historiskt drama om en brittisk familj som öppnar ett lyxhotell pÄ den italienska Rivieran under det glada 20-talet. Hotel Portofino har bara varit öppet nÄgra veckor, men omedelbart börjar problemen hopa sig för Bella Ainsworth, en av Àgarna. Hon har ont om bÄde personal och pengar och hennes överklassgÀster Àr krÀvande. Dessutom har hon blivit mÄl för en berÀknande och korrupt lokalpolitiker, som hotar med att dra in henne i en kokande politisk kittel i Mussolinis Italien. Hotellet krÀver allt av henne, men hon har ocksÄ sin egen familj att oroa sig för som kÀmpar med sviterna efter första vÀrldskrige. Bella förstÄr inte hur hon ska mÀkta med att göra alla nöjda. Och vÀrst av allt, hon vet inte Ànnu vad hennes charmige make Àgnar sig Ät bakom hennes rygg

Hotel Portofino Àr en berÀttelse om uppvaknanden i en tid dÀr vÀrlden stÄr inför stora dramatiska förÀndringar men ocksÄ om hur den italienska kulturen, maten och vÀrmen fÄr mÀnniskor att vÄga prova nya vÀgar i livet. En berÀttelse för alla som Àlskar Downton Abbey och The Crown.


UpplÀsare: Gabriella Boris
LĂ€ngd:

3.4

63 recensioner

Maritha

2022-05-02

Underbar bok. Vill höra mer...

Isabelle

2022-04-21

Nja, lite för platta karaktÀrer, nÄgot för mÄnga namn att hÄlla reda pÄ och nÀr den var slut kÀndes det som att det har saknats nÄgon riktig intrig. Men hÀrliga omgivningar! För en gÄngs skull kan jag tÀnka mig att tv-serien kanske blir bÀttre Àn boken.

maivy45

2022-03-28

En fortsÀttning hoppas jag pÄ! Fantastiska vyer beskrivna i Italien.