(32)

Hotat rike

e-bok


Första boken i nya Hotat rike-serien av författaren till Röd drottning

»Victoria Aveyard har gjort det igen! Hotat rike Àr en spÀnnande och hÀndelserik fantasy med ÀlskvÀrda karaktÀrer och en oerhört vÀlskriven handling. Jag ser mycket fram emot nÀsta del.« Idas recensioner

»Ett fantastiskt storslaget vÀrldsbygge!« Min bokvrÄ

Corayne bor vid vĂ€rldens Ă€nde. År efter Ă„r ser hon sin piratmamma segla i vĂ€g mot Ă€ventyr hon aldrig kommer att fĂ„ vara med pĂ„. SĂ„ nĂ€r en mystisk lönnmördare och en till synes odödlig jĂ€tte dyker upp pĂ„ Coraynes trappa och berĂ€ttar att hon Ă€r den sista medlemmen i en utdöende blodsĂ€tt - och den enda person som kan rĂ€dda vĂ€rlden - blir det en chans för henne att ge sig ut pĂ„ ett eget Ă€ventyr.

Men vÀrlden Àr i djupare fara Àn hon nÄgonsin kunnat förestÀlla sig. Corayne och hennes bundsförvanter Àr ensamma i en vÀrld som lÄngsamt hÄller pÄ att gÄ i bitar, och de har inte mycket mer Àn sitt slocknande hopp kvar att hÄlla fast vid.

Det Àr ingen hjÀltarnas tid Corayne lever i, men stort mod kan ibland blomstra i de mörkaste vrÄr. Och kanske kan det vara tillrÀckligt för att rÀdda allt.

I svensk översÀttning av Katarina Falk.

VICTORIA AVEYARD föddes i en smÄstad i Massachusetts, USA, och Àgnade en stor del av sin uppvÀxt Ät att fly till andra vÀrldar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottning gick rakt in pÄ förstaplatsen pÄ New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrÀttigheterna. Hotat rike Àr första boken i hennes nya Hotat rike-serie.

»En vÀlskriven, spÀnnande och detaljerad fantasybok.« Nolins böcker



4.1

32 recensioner

Dovakiin

2022-08-02

Den var lÄngsam i början men blev bÀttre mot slutet och jag ska definitivt lÀsa nÀsta bok.