(12)

Honeydudes

ljudbok och e-bok


Samtidigt som George öppnade skjortan och tog den av sig, drog Milo t-tröjan över huvudet och slÀngde den mot en stol en bit bort. Det hÀr skulle bli precis som han hoppats pÄ. Kom igen, Georgie-boy, give it to me!

”Du har ingen insyn hĂ€r, ser jag.” Milo tog ocksĂ„ han ett steg nĂ€rmare.

”Inte det minsta, sĂ„ lĂ€nge vi hĂ„ller oss inomhus”, svarade George och stod nu bara nĂ„gon decimeter framför Milo. Han strĂ€ckte sig framĂ„t och gav Milo en lĂ€tt kyss pĂ„ munnen.

Enzo Lecocq

Enzo föddes i Paris 1986, med en fransk pappa och en svensk mamma. Enzo har en liten lĂ€genhet under takĂ„sarna i Marais-kvarteren i Paris. Ibland gĂ„r han ut och söker inspiration för sitt skrivande bland barerna i nĂ€rheten, andra gĂ„nger stannar han inne tillsammans med en jazzskiva och ett glas Chablis. Sedan flera Ă„r arbetar han pĂ„ en roman, men har pĂ„ senare tid börjat roa sig med noveller, bĂ„de humoristiska och erotiska. ”Noveller för gay-killar har en tendens att bli alldeles för snaskiga. Jag ville skriva nĂ„gonting snyggare, annorlunda, som man inte behöver skĂ€mmas för att man lĂ€ser.”