(428)

Hon tackade gudarna

ljudbok och e-bok


Peter de Boers levebröd Àr att stycka och krossa företag pÄ bestÀllning. Han Àr en vÀlbÀrgad, cynisk affÀrsman, född i Indonesien men uppvuxen i Holland med en far som styrde tillvaron med jÀrnhand. Samma hÄrdnackade mÄlmedvetenhet har Peter övertagit i sitt professionella liv. En av hans nyaste medarbetare Àr Nicky Landsaat, en ung kvinna som snabbt visar framfötterna. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams ruffigare omrÄden tillsammans med sin vÄldsamma far, sin indonesiska mor, en kriminell bror och tvÄ systrar pÄ glid. Nicky Àr en riktig fighter, och hon har gott om motstÄndare.

DÄ den irakiska sÀkerhetstjÀnsten ber Peter de Boer att stÀlla till en skandal för ett stort bensinbolag hamnar han i ett svÄrt dilemma. Men nÀr man hotar att avslöja hans dunkla förflutna kÀnner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt Àr bÄde han och Nicky insnÀrjda i ett livsfarligt spel med motstÄndare som inte skyr nÄgra medel.

Hon tackade gudarna Àr en fristÄende internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.


UpplÀsare: Reine Brynolfsson
LĂ€ngd:

3.4

428 recensioner

Madeleine

2023-10-03

UpplÀsaren lÄter sÄ trÄkig att jag inte orkade lyssna klart.

Robert

2023-07-14

Lite för dryg och lÄngdragen

Tobias

2023-07-06

Boken kommer aldrig i gÄng Àven om det Àr Reine Brynolfsson som lÀser upp.