(7)

Homeparty - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Hon hade ingenting under. Inte ett enda litet plagg. Helt nakna avslöjade sig de vÀlformade skinkorna för dem. Han lÀt hÀnderna vandra över skinkorna. Han sÀrade pÄ dem och tittade. Svalde de vackert formade skinkorna med ögonen, hennes fittlÀppar hÀngde ner, och det var glÀnsande vÀtska mellan dem."

Per hade tagit med sig annonsen för homeparty för att demonstrera sexuella hjÀlpmedel med stort urval av dildos och lösvaginor till veckans fredagsöl med Ole och Tor. De hade blivit tysta nÀr Per föreslog att de skulle testa det men nÀr det vÀl gÀllde skulle de fÄ njuta allihop.

LÀs ocksÄ En natt pÄ McDonalds och I duschen

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.