(10)

Hilda och Wilda - Rensa och skapa ordning där hemma

e-bok


Boken om Hilda och Wilda hjälper dig att sätta igång och med struktur, steg för steg, rensa upp och skapa ordning där hemma.

Hilda och Wilda, två systrar som delar hus, beslutar att de vill skapa ordning där hemma. Som så många andra har de samlat på sig en hel del och det blir allt jobbigare att hålla ordning i huset. Därför beslutar de sig för att ta hjälp. Under tio veckor lotsas de, via brev, steg för steg av Bodil Wilén och skapar den förändring som de önskar. Du som läsare agerar parallellt med Hilda och Wilda, följer de enkla instruktionerna i boken och kryssar för när du är klar. Det är inte boken i sig utan resultatet som du själv skapar med hjälp av boken som är det viktiga. I boken kan du läsa om Hilda och Wildas reflektioner efter varje vecka. Här finns också utrymme för att skriva ner dina egna tankar och reflektioner efter varje kapitel.

Bodil Wilén, författaren till boken vill hjälpa dig att inse att genom att agera kan du, på egen hand, skapa både energi, kraft och förändring i ditt liv. Alla människor har olika livssituationer. Om du väljer att sluta jämföra dig med andra och istället börjar göra det bästa av dina förutsättningar kommer du snart uppleva att den inneboende potential som finns inuti dig lättare kommer fram. Att skapa en trivsam fysisk miljö runt omkring dig är en bra start för att komma vidare.

Hilda och Wilda har satt igång, vill du hänga på?



4.0

10 recensioner

Cajsa

2024-02-21

Väldigt bra tillvägagångssätt för att skapa ordning hemma! Och enkel att läsa och följa!

Anonym

2022-08-02

Kort och funktionell. Du måste vara klar med att du vill få ordning i ditt hem.