(19)

Hidden Places

e-bok


VÀlkommen in i barnens magiska vÀrld!

Följ med till ett annat universum dĂ€r varje vrĂ„ rymmer en hel saga. DĂ€r fantasin har en sjĂ€lvklar plats och inspirationen Ă€r maximal. Hidden Places Ă€r en unik blandning av DIY, inredning och lĂ€ttillgĂ€ngligt hĂ„llbarhetstĂ€nk. UtifrĂ„n Ă„rstiderna upptĂ€cker vi en magisk vĂ€rld – komplett med kĂ€ppdrakar, maskeradmantlar och vĂ€rldens bĂ€sta recept pĂ„ sĂ„pbubblor. Genom enkla knep och hĂ€pnadsvĂ€ckande bilder lockar Hidden Places fram den skapandekraft som Ă€r sĂ„ naturlig hos vĂ„ra barn.

Sofia Vusir Jansson driver bloggen Mokkasin och arbetar som fotograf, kreatör och stylist. Återbruk och vintage ligger henne varmt om hjĂ€rtat, nĂ„got som Ă€ven speglas i hennes drömlika bildsprĂ„k. Hon bor i Katrineholm med sin man och fyra barn.

Nathalie Myrberg driver Babes in Boyland och arbetar som kreatör och stylist. Med fokus pÄ det naturliga och hÄllbara skapar hon en magisk vÀrld dÀr slow living Àr ledord. Hon bor i VÀsterÄs med sin man och tvÄ söner.



3.1

19 recensioner

Cecilia

2021-09-07

Tror man fÄr mer inspiration om man hade lÀst den pÄ riktigt och inte i digital form. Lite jobbigt att texten var uppdelad pÄ olika sidor, t.ex rubriken pÄ ena sidan och sen kommer texten pÄ nÀsta.