(87)

Hemligt kontrakt - erotisk novell

ljudbok och e-bok


April hade blivit av med sitt jobb och hem pÄ samma gÄng. Hon visste inte vad hon skulle ta sig till men sÄ kom en av hennes vÀnner med ett förslag. Han delade en lÀgenhet med tre soldatkollegor, kanske kunde hon tÀnka sig att bo hos dem tills hon kom pÄ fötter igen? Som soldater var de borta lÄnga perioder och det var dÀrför svÄrt för dem att sköta lÀgenheten. Men var det verkligen den enda anledningen till att de ville ha April dÀr?

April flyttar in hos sina fyra soldatvÀnner, datornörden Tobias, adrenalinjunkien Diego, den litteraturintresserade Benedict och den tillbakadragna Bastian. Tillsammans utforskar dem ett intimt förhÄllande mellan fem personer ...

Maria Aguero vill med sina noveller vÀcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje lÀsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grÄ vardag. Följ med pÄ lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, pÄ en resa med Ängande passion och dÀr hemliga drömmar blir uppfyllda.