Hem till Appleby Farm

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Hem till Appleby Farm

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Hem till Appleby Farm

LĂ€s och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nÀsta historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Hem till Appleby Farm

4,1 235 betyg
13 h 21 min
”Hem till Appleby Farm Ă€r charmig och livsbejakande, mĂ€nniskorna pĂ„ gĂ„rden beskrivs med vĂ€rme och humor och boken har allt det man vĂ€ntar sig av en bra feelgoodroman.”

BTJ

”Rustik romantik nĂ€r det Ă€r som bĂ€st, med charmiga karaktĂ€rer. Lika mysigt som en rykande kopp te och toast tillagat pĂ„ Agaspis!”

Veronica Henry

Freya har alltid varit rastlös hon har flyttat frÄn plats till plats och frÄn jobb till jobb, men nu kÀnns det som om hon Àntligen hittat rÀtt stÀlle att slÄ sig ner pÄ. Kingsfield Àr en trevlig liten stad, och hÀr finns ocksÄ pojkvÀnnen Charlie. Men Freya tÀnker ofta pÄ de böljande kullarna kring sitt barndomshem Appleby Farm. Det Àr dock bara drömmar Hon har ju ett liv att leva nu.

Ett telefonsamtal fÄr Freyas nya liv att skaka till. Tragedi hotar Appleby Farm Freya mÄste ÄtervÀnda hem, och lÀmna sin pojkvÀn och sitt trygga jobb bakom sig. Med stor energi kastar hon sig in i arbetet med att försöka rÀdda sitt Àlskade Appleby. Men det Àr mer Àn gÄrden som stÄr pÄ spel, och Freya mÄste bestÀmma sig: vÄgar hon öppna sitt hjÀrta pÄ riktigt och faktiskt stanna den hÀr gÄngen?

Hem till Appleby Farm Àr en romantisk och charmig berÀttelse om livet pÄ landet, om slÀktband, lojalitet och kÀrlek som aldrig rostar.

Cathy Bramley Àr författare till tolv romaner. Hon har tidigare drivit eget företag inom marknadsföring, men sedan nÄgra Är tillbaka skriver hon pÄ heltid. Cathy Bramley bor i en liten by i Nottinghamshire med sin familj.

Hem till Appleby Farm Àr tillgÀnglig som ljudbok och e-bok.

 • Ljudbok

  Publicerad : 2022-05-04

  SprÄk: Svenska

  Förlag Ljudbok: Piratförlaget

  ISBN Ljudbok: 9789164235060

 • E-bok

  Publicerad : 2022-05-04

  SprÄk: Svenska

  Förlag E-bok: Piratförlaget

  ISBN E-bok: 9789164244215

Visa mer

Det hÀr gillar andra med Nextory

SÄ bra att kunna lyssna pÄ en bra bok nÀr jag sitter i bilen eller pÄ flyget eller tÄget.

AnitaAnita

LÀtt att lÀsa och bra att man kan stÀlla in bakgrundsfÀrg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjÀnst, bra utbud och snyggt anvÀndargrÀnssnitt. StÀndig utveckling av appen.

AnnaAnna

4,1

235 betyg
 • anna

  2022-05-21

  Det hĂ€r Ă€r i grunden bra feelgood, en fin berĂ€ttelse med den realistiska lantbruksmiljön som bakgrund – författaren har inte slarvat med researchen. DĂ€remot har hon haft svĂ„rt att bestĂ€mma sig för om hon ska vara trovĂ€rdig eller rolig. En karaktĂ€r som har stort utrymme i en del av romanen Ă€r en sĂ„ överdriven karikatyr att realismen kantrar, medan det i övrigt inte Ă€r vad jag skulle kalla en rolig bok. Det finns Ă€ven lite annat som författaren hade kunnat jobba med för att höja romanen Ă€nnu ett snĂ€pp, men som sagt, i grunden Ă€r det en fin berĂ€ttelse. Jag hade lĂ€tt kunnat överse med författarens svagheter, men det svenska förlaget har tyvĂ€rr förvĂ€rrat det hela genom att slĂ€ppa igenom en slarvig översĂ€ttning. Ord och fraser har fĂ„tt direktöversĂ€ttningar som inte fungerar pĂ„ svenska och nĂ€stan-rĂ€tt-men-vad-fel-det-blev-översĂ€ttningar som ”uppstoppad” istĂ€llet för ”stoppad”, (om en möbel). Det Ă€r respektlöst mot författaren att behandla texten pĂ„ det viset. Jag Ă€r inte heller glad Ă„t valet av upplĂ€sare. Att jag har svĂ„rt för upplĂ€sarens Stockholms-r Ă€r förstĂ„s en smaksak, men till det kommer onaturlig pausering och att betoningen alltför ofta hamnar pĂ„ fel ord i en mening.

 • Maria

  2022-05-18

  Helt ok

 • Kristina

  2022-05-14

  Trevlig bok om hur kan förÀndra en bondgÄrd till att fungera i ett modernare tid. Att det tyvÀrr inte gÄr att leva som man gjorde för pÄ landet. Pengar styr verkligen allt i vÄra liv.

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier vÀntar

LÀs och lyssna hur mycket du vill. Du vÀljer sjÀlv nÀr du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare Àn nÄgonsin med böcker

Fler Àn 11 000 lÀsare har gett Nextory fem stjÀrnor i betyg pÄ App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig sjÀlv

SÀtt upp egna lÀsmÄl och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och LÀsdagboken.

visa
amex
master