(1405)

Hem till Appleby Farm

ljudbok och e-bok


Hem till Appleby Farm Àr charmig och livsbejakande, mÀnniskorna pÄ gÄrden beskrivs med vÀrme och humor och boken har allt det man vÀntar sig av en bra feelgoodroman. BTJ

Rustik romantik nÀr det Àr som bÀst, med charmiga karaktÀrer. Lika mysigt som en rykande kopp te och toast tillagat pÄ Agaspis! Veronica Henry

Freya har alltid varit rastlös hon har flyttat frÄn plats till plats och frÄn jobb till jobb, men nu kÀnns det som om hon Àntligen hittat rÀtt stÀlle att slÄ sig ner pÄ. Kingsfield Àr en trevlig liten stad, och hÀr finns ocksÄ pojkvÀnnen Charlie. Men Freya tÀnker ofta pÄ de böljande kullarna kring sitt barndomshem Appleby Farm. Det Àr dock bara drömmar Hon har ju ett liv att leva nu.

Ett telefonsamtal fÄr Freyas nya liv att skaka till. Tragedi hotar Appleby Farm Freya mÄste ÄtervÀnda hem, och lÀmna sin pojkvÀn och sitt trygga jobb bakom sig. Med stor energi kastar hon sig in i arbetet med att försöka rÀdda sitt Àlskade Appleby. Men det Àr mer Àn gÄrden som stÄr pÄ spel, och Freya mÄste bestÀmma sig: vÄgar hon öppna sitt hjÀrta pÄ riktigt och faktiskt stanna den hÀr gÄngen?

Hem till Appleby Farm Àr en romantisk och charmig berÀttelse om livet pÄ landet, om slÀktband, lojalitet och kÀrlek som aldrig rostar.

Cathy Bramley Àr författare till tolv romaner. Hon har tidigare drivit eget företag inom marknadsföring, men sedan nÄgra Är tillbaka skriver hon pÄ heltid. Cathy Bramley bor i en liten by i Nottinghamshire med sin familj.

Rustik romantik nÀr det Àr som bÀst, med charmiga karaktÀrer. Lika mysigt som en rykande kopp te och toast tillagat pÄ Agaspis! Veronica Henry



4.0

1405 recensioner

Kate

2024-02-25

SÄ extremt förutsÀgbar. Förutom att det inte sker en endaste krÀvande utmaning. De enda karaktÀrerna i boken som faktiskt ger en nÄt Àr Faster Sue och Farbror Arthur. En 25-Äring som kommer och fixar biffen Àr dock relativt otÀnkbart utan familjepengar. Det som kunde blivit lite spÀnnande med syskonfejd uteblev totalt. Ordentlig besvikelse.

Madeleine

2024-01-29

JĂ€ttemysig

evali82

2024-01-12

mysig, bra uppplÀsare