(267)

Helveteselden

ljudbok och e-bok


Helveteselden Àr en ny psykologisk och djupt mÀnsklig spÀnningsroman av Karin Fossum med kommissarie Konrad Sejer i huvudrollen. En berÀttelse dÀr inte bara frÄgan om vem utan framför allt varför mÄste besvaras. I handlingens centrum stÄr tvÄ ensamstÄende mödrar med varsin son, tvÄ familjer som pÄ varsitt hÄll kÀmpar mot tillvarons torftighet och dÄliga odds, mÀn som svikit och familjehemligheter som fÄr katastrofala följder.

Det Àr en varm sommardag i början av juli 2005. I en sÀnka, intill en trÀddunge, stÄr en gammal, rostig husvagn. Inuti ligger en kvinna och hennes femÄrige son döda. Brutalt mördade. Fyra knivhugg i moderns kropp, lika mÄnga i barnets. PÄ golvet bredvid dem ligger det blodiga mordvapnet, en kniv med lÄngt blad. Kniven och ett blodigt fotavtryck Àr de enda spÄr poliskommissarie Konrad Sejer har dÄ han försöker lösa vad som pÄ en gÄng framstÄr som ett vansinnesdÄd och ett vÀlplanerat mord. Varför befann sig kvinnan och hennes son i husvagnen? Och vem har haft motiv att mörda dem?


UpplÀsare: Torsten Wahlund
LĂ€ngd:

3.8

267 recensioner

Lena

2023-03-24

TyvÀrr sÄ gillar jag inte uopkmkösaren Och aft vara anstÀlld som hemtjÀnsten gör man inte ALLT

Jan

2023-01-26

Karin Fossum Àr en favorit sedan lÀnge. Lugnt, vackert sprÄk med intressanta personbeskrivningar av vanliga mÀnniskor. SpÀnnande Àven om man tidigt vet "plotten"

Jenny

2022-08-04

Mycket bra!! ⭐⭐⭐⭐⭐