(5)

HELA vägen hem

ljudbok och e-bok


Det här är en hisnande berättelse om livet, som jag själv aldrig hade trott på om du hade frågat mig för några år sen.

Från början handlade det om att bli fri från smärta, men snart kastades jag in i ett storstilat äventyr genom medvetandets vindlande korridorer. Jag gav mig ut på okända stigar och sökte mig fram på gehör. En vidunderlig resa tog sin början som ledde mig över världen och genom interdimensionella gallerier. Jag ville själv erfara för att förstå. Och jag gav mig inte, oavsett vad.

Är livet en rebus som går att lösa? Finns det en helande väg? Vad händer om jag på allvar följer min intuition? Vad handlar livet om? Vem har instruktionsboken?

Steg för steg följde jag den häpnadsväckande intrig som visade sig gå rakt igenom mitt eget hjärta. Och jag hade aldrig kunnat drömma om vad som skulle visa sig!

Vägen ligger öppen för oss alla, Leah

Hela vägen hem, är en självbiografisk roman, skriven av Leah Allén. Boken är ett livsepos om ett andligt uppvaknande, som tar läsaren med på ett svindlande äventyr genom tid och rum.


Uppläsare: Leah Allén
Längd:

3.8

5 recensioner

Maria

2021-05-27

Gud är ett tillstånd djupt i oss alla" ord ur boken av Leah Allén. En bok att fängslas av. Dyka djupt ner i, att fascineras av, fasas av men ett är säkert du går inte oberörd ur denna. Ett är är säkert det räcker inte att läsa den en gång förmodligen inte två gånger heller. Det går inte ta in allt på en läsning. Ett är säkert berörd blir jag på djupet. Drabbad, ruckad i det innersta. Det är en bok för dig som vill färdas ute på djupa vatten och veta, du kan gå på vågorna om du har modet att släppa kontrollen, gå bortom det du trodde var möjligt. En gripande resa❤️

Kent

2020-11-28

Så vackert och berörande att höra Leahs röst beskriva sin resa i det inre och det yttre.