(33)

Hela allt

ljudbok


Kan man bli fri från en kronisk sjukdom? När Nadja Öström får sköldkörteldiagnoserna Hashimotos sjukdom och Hypotyreos förändras hennes liv för alltid och hon kastas in i en djungel av hälsoråd och mediciner. Trots en svår och utmanande resa kommer hon ut på andra sidan starkare än någonsin och med nya kunskaper om kost, hälsa och vikten av att se sig själv som en helhet. Så vad är egentligen svaret på gåtan för hälsa? I boken "Hela allt" har Nadja Öström intervjuat människor som gått igenom liknande resor, och tillsammans delar de med sig av deras historier och hur de gjorde för att bli må bättre, trots deras diagnos.

Nadja Öström, född 1971, är en svensk kostrådgivare, egenföretagare och författare. Öström debuterade 2018 med boken "Sköldkörtelsjuk & frisk - ett inre kaos", där hon skriver om sina erfarenheter av sköldkörtelsjukdom och sin kamp för att få sina diagnoser.


Uppläsare: Anna Godenius
Längd:

3.9

33 recensioner

Sussi

2023-04-06

Fantastisk bok!

Petra

2021-11-01

Med värme och empati beskriver Nadja de vägar hon upptäckt som leder till bättre hälsa, helt utan pekpinnar. En bok att komma tillbaka till!

Danijela

2021-01-30

Mycket bra bok , med många bra berättelser och bra tips och råd! Rekommenderar!